Για Εμάς

Το ηλεκτρονικό κατάστημα SimplyVegan.gr είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να προμηθεύεστε vegan προϊόντα για το καθημερινό σας τραπέζι.

 

Με αγάπη προς τη vegan κοινότητα, το SimplyVegan.gr σας φέρνει όλα τα υλικά, για να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Μείνετε μαζί μας για να ανακαλύψουμε νέες γεύσεις, αλλά και να μπορούμε να έχουμε εύκολα στο σπίτι μας vegan προϊόντα.

 

To ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει εκατοντάδες προϊόντα  από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο ταξινομημένα έξυπνα σε 3 βασικές κατηγορίες ψυγείο - ράφι - κατάψυξη. 

 

Με την εύκολη αυτή κατηγοριοποίηση, αλλά και με εξελιγμένα φίλτρα προϊόντων, μπορείτε να βρείτε με μεγάλη ευκολία τα προϊόντα που σας ταιριάζουν. Μπορείτε, εφόσον δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, να κάνετε με ένα μόνο κλικ την επανα-παραγγελία σας, εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετικά γρήγορα τα προϊόντα που συνήθως προμηθεύεστε.

 

Η ποικιλία των προϊόντων είναι μεγάλη και περιλαμβάνει από μικρούς Έλληνες παραγωγούς  καθημερινά προϊόντα αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις που δύσκολα βρίσκει κανείς στα απλά super market. 

 

Τα προϊοντα μπορούν να διατεθούν και επί ζυγίου. Μπορείτε δηλαδή να επιλέξετε το βάρος του τυριού ή του αλλαντικού που προτιμάτε, καθώς και να κάνετε σχόλια για τον τρόπο που επιθυμείτε να είναι κομμένο ή τριμμένο το προϊόν.

 

Οι παραδόσεις μπορεί να γίνουν και αυθημερόν στην Αττική, εάν οι παραγγελίες δρομολογηθούν έως τις 13:00. Στην υπόλοιπη Ελλάδα όλα τα προϊόντα παραδίδονται στο προορισμό τους μέσα σε 1 έως 3 ημέρες.

 

Η χρήση ειδικών ψυγείων με παγοκύστες νέας τεχνολογίας, ειδικές για τρόφιμα και φάρμακα, εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα θα διατηρηθούν φρέσκα, σαν να τα παίρνατε από το ψυγείο του καταστήματος.

 

Για όποια απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 - 4532802 ή να μας στείλετε email στο info@simplyvegan.gr

 

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!

 

©2018 - Today Simply Vegan
All rights reserved.